Jul, nyår och lite till

Har inte varit några udda händelser direkt.

Var ledig över jul, men jobbade i anslutning till de dagarna och självklart nyårsafton!

Nyårsafton präglades av raketer...
Vad har folk för problem egentligen? Vad tänker de med när de skjuter in raketer i tunnelbanestationernas vänthallar?
En station stängdes av pga detta. De skyldiga fick snällt sitta och vänta till deras föräldrar fick komma igenom folkmassorna och hämta sina ungar och dra dem i örat därifrån.
Fick åka skytteltrafik mellan ett par platser där vi fick "gissa-vad-larm".

Arbetade över 2 timmar den natten. Fans att göra. Men överlag var det ändå en hyffsat lugn nyårsafton.

Har jobbat på lite hockeymatcher också. Det är tydligen väldigt olika beroende på vilket lag man jobbar för. Vilket lag man håller koll på. På "våra" matcher är vi inte fler än 10 pers. Högrisk kanske 12-14 pers. På andra matcher är de alltid minst 20 pers och de får kämpa för brödfödan. Bryta slagsmål och försöka hålla supportrar isär.
Vi står ofta och njuter av hockeyn på plan. Då och då händer småsaker, men inte alls av den dignitet som på andras matcher. Släng ut patrasket så är saken över.
Dumma människor ska inte titta på hockey.
Vad som sker utanför arenan är inte vår uppgift att ta hand om. Farbror blå får se till att skrämma upp de små tillräckligt mycket så de håller sig i skinnet.

Kommentarer
Postat av: kattis

Hej! ska gå utbildningen om några veckor och skulle gärna vilja se ett inlägg om hur du upplevde ov utb. hur det gick till och vad man ska tänka på..hur mycket plugg det är och speciellt hur mycket skrivningar man har?! tack för din blogg som jag hittade ikväll, har redan läst alla dina inlägg :-) sjukt intressant!!din nya läsare!

2009-01-11 @ 20:39:50
Postat av: Niklas

Går alldeles för lång tid emellan inläggen, man vill läsa oftare ju ;)

2009-01-11 @ 22:07:25
Postat av: Fröken

Jag arbetade en tung period - därav de längre perioderna mellan inläggen. Nu har jag dessutom börjat med en annan huvudsyssla. Men självklart har jag kvar brickan och hoppar in och jobbar pass där det behövs =)

2009-01-14 @ 19:58:40
Postat av: Magnus

synd att det var stökigt. fast på nåt sätt var det nästan väntat. Jobbade själv nyårsnatten i SL kollektivtrafikens värld men vi hade väldigt lugnt på bussidan eller buss-sidan, för att vara tydlig. =)

Det var ganska oväntat.

2009-01-20 @ 16:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0